lauantai 4. lokakuuta 2014

SM-kisoissa


Eilen hohtoneulottiin

Wetterhoffilla järjestettiin eilen kolmannet hohtoneulonnan SM-kisat. Samaan aikaan oli Hämeenlinnassa pimeän kaupan ilta ja kymmenet kaupat olivat auki iltakymmeneen. Väkeä oli mukavasti liikenteessä. Viime vuoden kisat jäivät minulta väliin, mutta ekoissa kisoissa vuonna 2012 olin mukana. Eilisiin ilmoittauduin viime metreillä eli kisapäivän aamuna.

Neulominen paksuilla puikoilla ei ole kuulunut ohjelmistooni aikoihin ja sen kyllä huomasi. Käsitöiden kymmenottelijana nopeus tässä lajissa näytti yltävän ihan jees keskitasoon. Kärkikamppailuun olisi pitänyt kyllä treenata ja hoitaa parempi kunnonajoitus. Voittaja Inkeri neuloi sileää neuletta 15 silmukalla 30 kerrosta, kun mulla niitä tuli vaan 23. 24:s jäi harmillisesti vajaaksi 2 silmukkaa. Hurjan nopeita olivat mitalisijoille päässeet.

Mutta kivaa oli, posket hehkui vielä kotiinpalattuakin. Varsin hyvä arkiviikon nollaus viikonlopun aluksi. Seijan ottamassa kuvassa hymyilyttää oma tilkku kisan jälkeen, kun odotin vuoroa kerrosten laskentaan. Vieressä kisan voittaja. Ei tarttunut Inkerin vauhti mun puikkoihin!

Kuvaaja Seija Puusaari
Tapahtumaan ja kilpailun sääntöihin voit tutustua tarkemmin Wetterhoffin sivuilta ja myös Seijan blogissa on illasta kirjoitus. Ekoihin kisoihin voi palata mun kahden vuoden takaiseen postauksen kautta. Ensi vuonna taas mukaan, jos vaan ajankohta sopii ohjelmaan. Periaatteella osallistutaan, kun joku jotain hauskaa järjestää!

Tänään onkin sitten kansainvälinen korvapuustipäivä eli 4.10. Aamulla päivän käynnisti pulla- ja sämpylätaikinoiden vaivaus. Kuukausi on pitänyt korvapuusteja tehdä, aika osuva ajoitus tähän nimikkopäivään. Nams, voi kuinka ovat herkullisia! Pajukranssi toimii mainiosti myös pullavatina.
 

Sunnuntai 5.10.2014 Hämeen Sanomat:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti