torstai 27. helmikuuta 2014

Pyyhkeiden ripustamisesta lisää

Ripustinkukkainnostus jatkuu

Tänään heräsin aamulla kylässä olevan terapiakoiran ansiosta (vuoksi?) tuntia aiottua aikaisemmin. Kyllä väsytti. Aamulenkin jälkeen jo hymyilytti. Tunti ylimääräistä aikaa.


Käytin ajan mm. virkkaukseen, ylläri. Tusina uusia ripustinkukkia, kymmenen eilisen mallin mukaan ja kaksi vähän erilaista. 
 

Edelleen alkuperäinen viehättää näistä enemmän. Jotain muitakin kuvioita muotoja voisi tuotekehittää, ehkä. Umpinaisissa terälehdissä on 5 kjs:n sijasta yhteen silmukkaan pylväs ja pitkäpylväs ja toiseen pitkäpylväs ja pylväs. Ja viimeistä kerrosta ei ole, joten kukan ulkomitta pienempi kuin alkuperäisissä.


Nanson Paulakukka -pyyhkeet huusivat liinavaatekaapista uusia ripustimia. Niissä on kyllä ihan ehjät tuoteseloste-pesuohje-ripustimet, mutta saavat roikkua päät alaspäin tästä eteenpäin.


Saivat värikoodit kukilla reunaan. Vihreä, violetti, turkoosi ja viininpunainen. Ei sekoitu pyyhkeet. Ehkä. Huushollissa on kyllä yksi värisokea.


Olis voinut tehdä mustan ja valkoisen, mutta eihän mulla ole sellaisia lankoja. Väririippuvaisella. Kuvaaminen sen sijaan vaikeaa - kovaa ja kylmää salamalla, keltaista ja sameaa ilman.Eikä vieläkään ärsyttänyt kukkien kiinni ompeleminen. JESS! Pitäisi kaivaa vielä loput repsottavat ripustimet esiin ja vaihtaa kukkiin. Ehkä noita kylppärin kasarilaattojakin nyt edelleen siedän!


Ripustinkukkien kuvaaminen riittää nyt. Katsotaan tuotekehittyykö muita hyviä kuviomuotoja samaa käyttötarkoitusta varten. Ohjeet eilisessä postauksessa eli täällä.

4 kommenttia:

 1. Lähellä on, ettei tuo innostus tartu minuunkin!!! Hienoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vaan Margsan kukkia virkkaamaan ja ripustimia vaihtamaan. Täällä innostus jo hyytymään päin ;-) Onneksi pahimmat repsotukset nyt korjattu!

   Poista
 2. Todella hieno idea ja toteutus ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, idean tosiaan löysin kirpputorilta ja pistin jakoon :-)

   Poista