lauantai 14. maaliskuuta 2015

Kukkailta Turengin asemalla


Vauhditettiin kevään tuloa porukalla

Torstaina oli taas Yhteisöllinen käsityöilta Ravintola Turengin asemalla. Tehtiin posket hehkuen kukkasia pienellä, mutta sitäkin tuotteliaammalla porukalla. Niin touhukkaita oltiin, että ei kumpikaan ohjaaja tai kukaan ohjattavista muistanut ottaa paikanpäällä kuvan kuvaa. Voi harmitus.

Virkattiin kahdenlaisia kukkasia ja niitäkin varioiden.


Virkattuihin kukkiin löytyy ohjeet blogistani:


Lisäksi oli mallina pyyheliinaripustinkukat, mutta niitä ei kukaan tällä kertaa tehnyt. Niihinkin löytyy ohje blogistani:

Paperista tehtiin ruusuja / leinikkejä. Leinikkien paperina on tarpeettoman kirjan sivut.


Lisäksi paperista tehtiin gerberoita. Paperina käytetettiin niin lehtien sivuja kuin tapettirullien loppuja.


Seuraavana päivän eli eilen tuli yhdeltä osallistujalta WhatsApp viestinä kuva sinivuokkoniitystä. Sinivuokkojen virkkaus oli lähtenyt lapasesta ja sinivuokkoja oli syntynyt niin paljon kuin sinisestä langasta oli riittänyt. Päätyvät kuulemma koristetyynyn päälliseen. Aivan mahtavaa kukkaloistoa! Ja ohjaajalle parasta kiitosta on innostunut ohjattava :-)


Keväällä pidetään vielä yksi Aseman käsityöilta. Se on perjantaina 24.4. klo 18.00 -20.30. Silloin on aiheena pajunpunonta. Iltaan liittyen järjestetään yhteinen pajunkeruu tiistaina 22.4. klo 18.00 Turengin aseman lähistössä. Pajusta voi punoa kaikenlaista hyödyllistä (koreja, vateja, kukkatukia, amppeleita jne) kotiin tai puutarhaan. Tarkemmin tästä Facebookin tapahtuman kautta lähiaikoina.
2 kommenttia:

  1. Nyt lähti kevät kukkaan! Minun lemppareita olisivat varmaan nuo gerberat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on! Gerberat monivärisinä nappaa mullekin juuri nyt parhaitein. Leinikki ei eden ollut mun juttu, sain aukeamaan liikaa tai jäämään liiaksi nupulleen ;-) Onneksi tytär ohjasi niiden tekoa!

      Poista