keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Lapset lähtee maailmalle

Peittojen luovutuskakkukaffet huomenna


Ei ihan 9 kk mutta yli 8 kuitenkin eli pikkuisen etuajassa päättyy projekti. Siis jos verrataan lapsen syntymiseen. Ehkä outo vertaus, kun kyse on kuitenkin virkatuista peitoista. Mutta kun niistä on tullut kuin omia lapsia. Yhdessä monen muun kanssa ja lisäksi liuta kummitätejä ja myös -setiä.


Huomenna tulee kakkukahveilla kymmenestä lahjoituskohteesta kahdeksan kohteen edustajat. Kakun pitäisi olla ruutupeiton hengessä tehty. Saa nähdä sitten, miten Amican äidit ovat onnistuneet.


Tammikuussa kyllä jo loppui peittojen näyttely ja sitten alkoi lahjoittamisen virittely. Mutta onneksi Elli tajusi, että lapset pitää laputtaa ennen uusiin koteihin luovuttamista. Muovipinnoitetut pellavakankaiset nimilaput sukujuuritiedoilla ja hoivaamisohjeilla saatiin tiimityötä aikaiseksi. Laputtamisen kunkin oikeaan kylkeen otin omaksi hommakseni.


Jännää huomenna saada ulkopuolisten palautetta peittojen vastaanottajilta. Puhelimessa ainakin kaikki olivat tiedosta kovin ilahtuneita. Lahjoituskohteet ovat erilaisia yhteisöjä, joissa touhuaa ja työskentelee hyvien asioiden parissa ihmisiä vauvoista vaareihin. Halutaan siis työyhteisöstäni jakaa hyvää mieltä ja lämpöä erilaisille kumppaneille.Tässä lapsien nimilappukuvat, vain vähän peittojen kulmaa paljastaen:Mikä kumma juttu tämä oikein on? Jos et ole lukenut aikaisempia osia, niin tässä linkin niihin aikajärjestyksessä. Kokoamis- ja näyttelypostauksista löytyy kuvia myös peitoista kokonaisina:
 
- palojen virkkaus
- peittojen sommittelu
- peittojen kokoaminen
- höyrytys ja näyttely

Ehkä vielä jonkun kakkukahvikuvankin laitan jakoon!

10 kommenttia:

 1. Mahtava juttu tämä teidän projektinne!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin :-) tänään niin ihana tunnelma kakkukaffeilla. Siitä lisää, kun varmistan kuvien käytön läsnäolleilta.

   Poista
 2. Ihanat kuvat.
  Kahvitus päivitystä odotellen. :-)

  VastaaPoista
 3. Iloisesti lähtivät "lapset" maailmalle jakamaan lämpöä ja iloa.

  VastaaPoista
 4. Upea projekti, kiitos Pirjo ja muut innokkaat toimijat. t. Raija

  VastaaPoista
 5. Koottiinko jonnekin esiin, minne mikäkin peitto lahjoitettiin?
  Forssassakin toimitimme peiton vapun aattona ilahtuneille vastaanottajilleen (: t Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on Elli tuossa Vapupäivän postauksessa Peittojen luovutustilaisuudesta. Myös Forssan Karkkipussi. Kiva, että pääsi sekin jo uuteen kotiin :-)

   Poista