tiistai 16. kesäkuuta 2015

Arvonta suoritettu

 
 Fair Play - kaikki voittaa!


Kiitos kovasti 3-vuotiaan synttärikyselyyn vastanneille. Hyviä vastauksia ja niiden yhteenvetoon vielä palataan. Tänään on palkintojen arvonnan vuoro!

Palkintoja oli 9 ja osallistujia 11. Kaikki niin paneutuneita kysymyksiin, että wordiin siirrettynä niistä tuli 3 sivua tekstiä. Ei paha. Kisa oli M:ien ja S:ien kisa. Kaikkien osallistujien etunimet alkoivat joko M:llä tai S:llä. Ämmät voittivat 8 - 3 :-)


No, palkinnot kuitenkin jaettiin arpomalla. Nimet arpalappuihin ja laput Postisista punottuun koriin. Onnettarena ja virallisena valvojana toimi puolisoni, josta ei saanut ottaa kuvaa. Tähän on nyt vaan luotettava.


Ennen arvontaa lisäsin palkintopinoon kaksi kukkapinniparia lisää, näin jokainen saisi palkinnon hyvästä vastauksesta. Olin myös nimeroinut palkinnot 1 - 11. Eihän kahta osallistujaa voi ilman voittoa jättää!

Onnetar-valvoja valitsi arvontajärjestyksen siten, että aloitettiin numerosta 11. Siitä sitten yksi lappu kerrallaan kohti 1:stä.

Numerot 11, 10, 9 ja 8 saavat kukkapinniparit. Onnekkaiden voittajien nimet näkyvät kuvassa eli Onnea sairo.me, Sari, Marja-Liisa ja Maija!


Numero 7 saa vaalean kännypussin. Onnea Matleena!

 
Numero 6 saa oranssin kännypussin. Onnea Megi!

 
Numero 5 saa oranssi-keltainen pannulapun. Onnea Marjaana!

 
Numero 4 saa violetti-oaranssin pannulapun. Onnea Miia-Rebekka!


Numero 3 saa pajupannunalusen. Onnea Mallumi!

 
Numero 2 saa isomman pajualusen. Onnea Sanna!

 
Numero 1 saa isoimman,  kahden pannun pajualusen. Onnea Maarit!


Onnea kaikille osallistujille ja voittajille. Siis kaikille onnea ja iso kiitos! Toivottavasti palkinnot on mieluisat ja tulee käyttöön.

Voitot saatte postitse, kun laitatte minulle joko Facebookissa yksityisviestinä tai sähköpostiin pirjo(piste)kuisma(at)armas(piste)fi nimi- ja osoitetiedon. ja kukkapinnit voittaneet voivat esittää väritoiveen - punaiset vaiko siniset kukat.

Vastausten sisältöön ja niiden antamaan oppiin palaan myöhemmin kesällä. Ihanaa Juhannuksen odotusta!6 kommenttia:

 1. Kiitos sinulle reilun arvonnan järjestäneelle! :) Hyvä me Ämmät, kun osallistuimme noin runsaslukuisesti. ;)

  VastaaPoista
 2. Tuhannet kiitokset! Minulla on yleensä kovin huono onni arvonnoissa, joten tällaiset Kaikki voittaa -arvonnat ovat ihania. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi kysymysmerkit oli hymiö kun puhelimesta viestin lähetin. :)

   Poista
 3. Arvontavoitto on tullut perille ja kyllä on juuri sopiva puhelimelleni. Kiitos.

  VastaaPoista